Ahad, 10 Julai 2011

Tahi Baru "demokrasi"

Dalam perkembangannya, demokrasi penuh dengan dosa. Seperti dicerap Farid Wajdi, dari para pengkritik Demokrasi seperti Gatano Masco, Clfrede Pareto, dan Robert Michels cenderung melihat demokrasi sebagai topeng pengamal ideologi yang melindungi tirani minoriti atas majoriti.  Dalam praktiknya, yang berkuasa adalah sekelompok kecil atas kelompok besar (Ilusi Negara Demokrasi: Al Azhar Press 2009)


Untuk siapakah hidup aku ini?

Untuk UMNO?

UNTUK PAS?

UNTUK PKR?

Kembali menghayati nasib orang Melayu pada zaman yang menuju "penghujung" ini. - Pesanan yang penuh nilai dari MISTISFILES
"As for them, they are but plotting a scheme And I am planning a scheme Therefore grant a delay to the Unbelievers: Give respite to them (for awhile) (At-Thaariq, 86:15-17)

Saya telah memberitahu anda semua tentang mereka yang cuba mencaturkan dan siapa yang menjadi buah-buah catur.Saya tidak memberitahu anda jangan sokong PAS atau UMNO, tidak.Saya tidak pernah memberitahu begitu. Saya hanya memberitahu cara yang betul untuk berjuang supaya tidak dicaturkan secara senyap.Caranya mesti betul,jika tidak,anda akan membuat kesilapan demi kesilapan sehingga anda dan tanahair anda akan dijual kepada musuh-musuh anda.

Tidak perlu saya mengatakan sokong PAS atau UMNO, kerana itu adalah perkara yang tidak bermanfaat langsung. Demokrasi sebenarnya adalah racun sebagaimana Sosialisme. Apa kata Sosialisme? Memiliknegarakan kekayaan. Kekayaan negara menjadi milik rakyat,dan segala kapitalisme akan dibunuh.Menarik bukan? Tiada lagi orang kaya sombong yang kumpul harta berbukit-bukit demi perut sendiri dan membiarkan rakyat marhaen miskin terlonta-lonta. Secara teori, kerajaan  Sosialisme/Komunisme berhak menguruskan kekayaan negara untuk diagih-agihkan kepada rakyat secara adil dan saksama.

Kerajaan dan syarikat swasta mempunyai plan bersama untuk program 'memiliknegarakan kekayaan' tadi. Sungguh bagus bunyinya.Namun secara praktikal,negara yang mengamalkan Sosialisme dan Komunisme lah yang paling huru hara, penuh keganasan dan perlanggaran hak asasi manusia. Adakah Komunisme menjadi ideologi yang anda rasa 'mesra-rakyat' kini? Jika seseorang mengatakan kepada anda "kami akan mengagihkan kekayaan negara sama rata" namun mengacukan AK-47 ke arah anda,adakah anda merasa selamat dan mengikut kata-kata lelaki itu?

Ini adalah UTOPIA.Sebagaimana Sosialisme, demokrasi juga adalah utopia. Tiada sistem yang paling ideal dalam dunia ini selain sistem yang diciptakan oleh Pencipta manusia. Tuhan telah menawarkan sistem yang dicipta-Nya sendiri kepada manusia.Namun manusia tidak mahu. Manusia fikir dia lebih bijak dari Tuhannya sendiri.

Saya tidak mengatakan bahawa PAS salah atau UMNO adalah parti yang perlu anda undi. Atau UMNO adalah parti syaitan manakala PAS adalah parti maksum yang jika anda undi, anda akan dijamin masuk syurga. Tidak, saya tidak mengatakan begitu. Saya cuma memberitahu bahawa PAS dan UMNO perlu bertindak begini dan begitu supaya anda semua boleh berjuang dalam landasan yang betul. Jika anda tidak mahu bersatu, tidak mengapa. Berpecahlah apa saya peduli jika Malaysia huru hara sekalipun saya boleh 'fly' ke mana-mana bahagian dunia hatta ke dalam 'secret vault' di dalam Vatican Chapel sekalipun ataupun berdiam di dalam 'red zone' di Bohemian Groove.

Cuma yang saya fikirkan, ibu-ibu tua di kampung-kampung yang tidak tahu apa-apa, anak-anak kecil yang bermain lumpur di sawah bendang. Jika tanahair mereka itu yang satu-satunya tumpah darah mereka ini menjadi huru hara dan penuh keganasan, apakah yang boleh mereka lakukan? Kerajaan yang dipegang oleh Melayu jatuh ke tangan kerajaan campuran yang mana PAS hanya mendapat sebahagian kecil sahaja, adakah nasib mereka akan terbela? Dalam 5 atau 10 tahun mungkin nasib mereka akan terbela, kemudian anda akan lihat mereka akan menyertai saudara-saudara mereka di Singapura.

Saya boleh katakan  PAS itu betul, jika mereka MEMIMPIN dalam Pakatan Rakyat. Mereka mencaturkan halatuju pembangkang dan menjadi jurucakap Islam kepada non-muslim. Mereka memberitahu apa yang boleh atau tidak dalam Islam, menjadi contoh dan asbab hidayat kepada non-muslim. Jika Bersih 2.0 dianjurkan oleh PAS dan isunya ialah tentang memperkasakan Islam dan Hukum Allah, maka saya menggalakkan semua muslim di Malaysia supaya sertai Bersih 2.0 ini. Pedulikan polis-polis yang menjadi hamba demokrasi itu. Lawan tetap lawan. Lawan untuk siapa? Lawan demi Allah Azza Wa Jalla. Yang menciptakan saya dan kamu.

Tetapi jika berhimpun hanya untuk 'membersihkan demokrasi', anda telah membuat satu pekerjaan yang gila.Demokrasi tidak akan pernah bersih selama-lamanya. Demokrasi adalah sistem yang cacat. Demokrasi adalah TONG TAHI. Anda berhimpun untuk membersihkan tong tahi dengan menggunakan air tahi yang baru. INI SALAH. Menuntut untuk satu pilihanraya yang bersih. INI SALAH. Pilihanraya tidak akan selamanya bersih. Pilihanraya adalah satu perkara yang subjektif. Jika Ambiga menjadi pengerusi SPR,beliau akan membuatkan pilihanraya itu mengikut objektif beliau, dan ini dianggap BERSIH hanya oleh beliau!

Pilihanraya mengikut siapa yang mengawalnya. Demokrasi dan pilihanraya tidak akan bersih. Jika anda fikir anda sedang mencatur sesuatu, sebenarnya anda sedang dicaturkan.

Islam adalah agama yang sempurna.Islam mengajarkan sistem politik,ekonomi dan sistem sosial manusia.Islam membahaskan dari perkara sekecil-kecilnya seperti adab masuk tandas sehinggalah bagaimana mengurus sesebuah negara. Gautama Buddha tidak pernah mengajarkan anak muridnya tentang sistem ekonomi seperti simpanan,insuran, pajak gadai dan sebagainya, namun Nabi Muhammad s.a.w memberikan panduan tentang urusan perbankan dan transaksi. Pernah dengar Mudharabah? Ar-Rahnu? Bank Islam? Ini semua ada garis panduannya yang diambil dari hadis-hadis nabi yang kebanyakan dari kita tidak pernah mendengarnya.
Anda boleh merujuk kepada panel syariah dalam urusan perbankan Islam.Jesus tidak pernah mengajarkan kepada sahabat-sahabatnya tentang sistem politik, bagaimana menguruskan negara, namun Nabi Muhammad s.a.w telah memberi contoh panduan bagaimana menguruskan sistem politik dan kenegaraan.

Undang-undang, kuasa mahkamah, kuasa eksekutif, sekuriti dan sebagaimana semuanya tercantum dalam satu ilmu fekah yang dipanggil Jinayah. Hukum Hudud, Qisas, Takzir dan lain-lain termasuk dalam fekah ini. Adakah kita pernah ambil peduli dengan semua ini? Di sebabkan Jesus tidak pernah mengajar sistem kenegaraan kepada pengikutnya maka penganut Kristian 'terpaksa' menurut sistem ciptaan manusia. Itulah demokrasi. Namun Islam mengajarkan sistemnya sendiri, yang datang terus dari Allah Azza Wa Jalla, namun yang orang Islam amalkan pada hari ini adalah demokrasi, ciptaan manusia yang ketiadaan sistem yang diwahyukan dari Tuhan.

Saya boleh katakan UMNO adalah betul jika mereka memimpin negara mengikut sistem Islam. Namun mereka mengikut sistem sekular. Oleh kerana ibu dan bapa mereka Islam, maka mereka masih mahu menyuburkan Islam. UMNO masih terpenjara dalam sistem penjajah. Mereka cuba menyuburkan Islam di dalam tong tahi. Namun orang-orang seperti Ambiga ada rancangan lain. Tuan kepada Ambiga menghendaki supaya demokrasi Malaysia perlu di'bersih'kan SEPENUHNYA. Dibersihkan dari apa?

DIBERSIHKAN DARI AGAMA ISLAM.

Patsies seperti Ambiga tidak tahu kenyataan sebenar.Rotary Club tidak pernah memberitahunya kenyataan sebenar. Mengapa? Kerana Rotary Club juga adalah anjing pencacai yang tidak tahu menahu kenyataan sebenar. Apa kenyataan sebenar itu?

Bahawa sistem Islam diajarkan sebagai taklimat khas dalam silibus next 33rd level Luciferian Illuminatus.

Orang yang mendapat 'initiation' ke peringkat 'over 33rd degree' dalam organisasi Luciferian yang mengawal jenama seperti Freemason, Lion Club atau Rotary adalah mereka yang diwajibkan belajar selok belok agama Islam. Siapa tidak boleh menafikan bahawa Islam adalah musuh nombor satu organisasi Kabbalis dan Luciferiancraft, yang menjadi anutan elit-elit dunia. Jika anda lahir sebagai seorang Islam, anda telahpun memiliki beberapa musuh seperti: syaitan,nafsu, orang kafir, munafik, Nasrani, Yahudi, Majusi, penyembah berhala, orang Islam yang dengki kepada anda dan juga ini, para penyembah syaitan yang kini menguasai hal ehwal dunia planet Bumi.

Mereka adalah orang-orang yang terkaya dalam dunia. Mereka makan di atas pinggan emas dan minum dalam gelas emas. Namun setiap hari mereka takutkan orang Islam mengamalkan sepenuhnya agama mereka.

Bagaimana saya tahu? Adakah saya salah seorang dari mereka? Sudah tentu tidak. Namun saya boleh 'access' ke tempat-tempat mereka melalui 'backdoor'. Tiada yang mustahil bagi Allah. Jika Dia menghendaki maka ia akan terjadi. Jika anda fikir anda sedang mencatur sesuatu, sebenarnya anda sedang dicaturkan.

Orang yang memiliki pengetahuan rahsia akan menyedari perkara sebenar. Saya berada di kalangan elit yang mengawal anjing-anjing, hamba atau patsies seperti Ambiga ini dan saya tahu beberapa perkara. Cukup saya katakan, PKR tidak perlu, PAS perlu banyakkan dakwah kepada orang Islam dan ajak orang-orang seperti Ambiga atau Lim Guan Eng kepada agama Allah. Di akhirat nanti, jika Lim Guan Eng, Karpal Singh atau Ambiga menuding jari kepada anda kerana tidak pernah mengajak kepada Islam, apakah alasan anda di hadapan Allah nanti, padahal anda duduk semeja dengan mereka semasa di dunia?


UMNO PERLU BERTAUBAT DAN BELAJAR AGAMA.

Kita semua tinggal di dalam Bumi yang akan musnah suatu hari nanti. Selepas kita menjadi mayat, adalah satu kehidupan yang kita sendiripun tidak dapat membayangkan bagaimana. Hari ini ramai manusia tidak pentingkan agama dalam kehidupan. Bagi mereka cukup wang maka cukup makan. Bila kita menjadi mayat, apa jua pekerjaan kita yang hebat-hebat di dunia ini tidak berguna sedikit pun. Yang berguna adalah iman kita. Solat kita.Ini adalah 'generator' kepada kebahagiaan kita di akhirat nanti. Agama tidak perlukan anda. ANDA YANG MEMERLUKAN AGAMA. Biarpun tiada seorang pun yang beriman di atas muka bumi ini, ini tidak menurunkan Allah Azza Wa Jalla walaupun satu darjat. Biar semua manusia masuk Islam sekalipun, ini tidak sesekali menaikkan Allah Azza Wa Jalla walaupun satu darjat. Tidak sedikit pun memberi manfaat dan mudarat kepada Allah bahkan Allah lah yang memberi manfaat dan mudarat.

PAS dan UMNO perlu belajar seni perancangan musuh-musuh Islam. Jika anda-anda semua mahu berpecahbelah, silakan. Namun datanglah masjid untuk solat berjemaah bersama-sama. Rapatkan saf anda. Lambat laun Allah Yang Maha Pengasih akan menyatukan hati-hati anda. Anda semua adalah bersaudara.

Ingat, untuk menang di atas papan catur, anda perlu memiliki strategi sendiri. Kami telah tunjukkan beberapa langkah. Namun sampai satu tahap ,anda tidak perlu mengikut langkah-langkah ini lagi. Tiada lagi strategi. Sampai satu tahap, anda akan menyedari hakikat sebenar. Hakikat bahawa anda tidak perlu lagi bermain. Jika anda fikir anda sedang mencatur sesuatu, sebenarnya anda sedang dicaturkan.

Istimewa dari -Lodgekeeper

313above666


KREDIT untuk MISTISFILES

Tiada ulasan:

Catat Ulasan